Колеги ако може да ми кажете,рамена за чистачките на 146-ца от къде мога да си купя,дали трябва специални да търся от някой сервиз или е по-добър вариант от някоя автоморга да си потърся,че ми се строши цялото рамо на едната онзи ден и има ли нещо сложно в смяната или само развинтвам болта,махам,слагам новото и завинтвам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рамена за чистачките
Collapse
X
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58451
Ето моята тема, аз се родих след като ги взех тези рамене. Дано имаш и ти моя късмет
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеот браво,брава, мареа стават.
Comment
-
Също така и от 155,Делта и Дедра,но го разбрах чак когато един колега от форума ме измами като ми продаде рамена от 33-ка които пак стават,но ще ти чистят прозореца само до средата.
Искам да попитам някой знае ли с какво може да се замени задното рамо на 146
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщениеИскам да попитам някой знае ли с какво може да се замени задното рамо на 146
Comment
-
и те са същите. и от ланча и фиат не стават.
аз сложих предна от такова
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...biza_front.JPG
има ги и по другите вагини, ама нещо не ме кефеше как изглежда и срязах оригиналната и и заварих куката от сеатската и малко изправих ъгъла. сега остава да си купя нормална чистачка че тая яко тропа по стъклото.
иначе може да видиш и предни от воксел астра като полицейските. ф ли са какви са. те нали са с десен волан и рамената на чистачките са точно огледални и шлиците май са същите. така можеби ще изглежда най-добре.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеДай снимка как е станало при теб
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеА каква е идеята на това да си сменяте рамената, особено пък на задната чистачка...? А предните като има смените перата не чистят ли добре, каква им е драмата на тях..?
2-има ги по всички бензиностанции
3-по бързо и по лесно се сменят
4-можеш да сложиш какъвто си искаш размер
5-можеш да сложиш от новите чистачки без рамо
6-по-добре изглеждат.... предните..... поне според мен
7-на оригиналните като им разпуснат пружините, с нови пера пак не чистят
точка
Comment
Comment